Borghouts Makelaars b.v.

Borghouts Makelaars b.v. is een makelaar gevestigd in Haarlem. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Borghouts Makelaars b.v. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Borghouts Makelaars b.v. is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Haarlem en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Borghouts Makelaars b.v.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Borghouts Makelaars b.v. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 658.000
  • Gemiddelde verkooptijd 31
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 41.000
  • Aantal transacties 39
Meer informatie over Borghouts Makelaars b.v.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Borghouts Makelaars b.v. verkoopt

Borghouts Makelaars b.v. is het meeste actief in Haarlem. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Borghouts Makelaars b.v. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Borghouts Makelaars b.v. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Haarlem 20 € 649.000
Heemstede 5 € 664.000
Halfweg 5 € 370.000
Aerdenhout 3 € 1.508.000
Overveen 2 € 790.000

Type woningen die Borghouts Makelaars b.v. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Borghouts Makelaars b.v. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Borghouts Makelaars b.v. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
48%
portiekwoning
18%
hoekwoning
12%
benedenwoning
9%
halfvrijstaande woning
6%
eindwoning
3%
vrijstaande woning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Borghouts Makelaars b.v.

Wat kost Borghouts Makelaars b.v. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 6.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 9.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Borghouts Makelaars b.v. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Borghouts Makelaars b.v. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.300 en de € 4.900.

Waar is Borghouts Makelaars b.v. actief?

+

Borghouts Makelaars b.v. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Haarlem, Heemstede, Halfweg, Aerdenhout en Overveen.

In welk prijssegment is Borghouts Makelaars b.v. actief?

+

Borghouts Makelaars b.v. is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Borghouts Makelaars b.v. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 658.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Haarlem

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Haarlem en vergelijkbaar is aan Borghouts Makelaars b.v.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!