Nuwoonruimte Makelaardij Haarlem

Nuwoonruimte Makelaardij Haarlem is een makelaar gevestigd in Haarlem. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Nuwoonruimte Makelaardij Haarlem hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Nuwoonruimte Makelaardij Haarlem is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Haarlem en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Nuwoonruimte Makelaardij Haarlem. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Nuwoonruimte Makelaardij Haarlem zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Nuwoonruimte Makelaardij Haarlem in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 412.000
  • Gemiddelde verkooptijd 61
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 4
Meer informatie over Nuwoonruimte Makelaardij Haarlem
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Nuwoonruimte Makelaardij Haarlem verkoopt

Nuwoonruimte Makelaardij Haarlem is het meeste actief in Haarlem. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Nuwoonruimte Makelaardij Haarlem woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Nuwoonruimte Makelaardij Haarlem ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Haarlem 4 € 412.000

Type woningen die Nuwoonruimte Makelaardij Haarlem verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Nuwoonruimte Makelaardij Haarlem diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Nuwoonruimte Makelaardij Haarlem het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
50%
bovenwoning
25%
portiekflat
25%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Nuwoonruimte Makelaardij Haarlem

Wat kost Nuwoonruimte Makelaardij Haarlem bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Nuwoonruimte Makelaardij Haarlem voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Nuwoonruimte Makelaardij Haarlem je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is Nuwoonruimte Makelaardij Haarlem actief?

+

Nuwoonruimte Makelaardij Haarlem heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Haarlem.

In welk prijssegment is Nuwoonruimte Makelaardij Haarlem actief?

+

Nuwoonruimte Makelaardij Haarlem is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Nuwoonruimte Makelaardij Haarlem actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 412.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Haarlem

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Haarlem en vergelijkbaar is aan Nuwoonruimte Makelaardij Haarlem. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!