Makelaars in Heinenoord

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Heinenoord, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 13 makelaars actief geweest in Heinenoord. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Heinenoord helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Heinenoord Woonkern.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Heinenoord zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Heinenoord afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 401.000
 • Gemiddelde verkooptijd 34
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -137.000
 • Aantal transacties 24
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Heinenoord
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Heinenoord

In Heinenoord is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 314.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -137.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Heinenoord.

Bij de verkoop van een huis in Heinenoord is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 116 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 314.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Heinenoord. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Heinenoord weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 401.000.

Het meest voorkomende energielabel in Heinenoord is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Heinenoord. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Heinenoord

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Heinenoord? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Heinenoord. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Wilmer & Van Twist Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Heinenoord, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Heinenoord.

Populaire buurten in Heinenoord

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Heinenoord? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Heinenoord. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Heinenoord Woonkern

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 383.000
  Woningen verkocht
  17
 • 2. Heinenoord Buitengebied

  Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 445.000
  Woningen verkocht
  7

Top 5 woningen verkocht in Heinenoord

In Heinenoord zijn de afgelopen maand 24 woningen verkocht. Makelaar Wilmer & Van Twist Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Heinenoord.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Buitendijk 20 Groote Waard € 825.000
Gorzenweg 2 Vrieling Makelaardij € 695.000
Mollekade 31 Vrieling Makelaardij € 550.000
Boerengorzen 12 Vrieling Makelaardij € 549.000
Blaaksedijk Oost 63 Maes Makelaars € 535.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Heinenoord

Hoeveel makelaars zijn er actief in Heinenoord?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 13 makelaars actief geweest in Heinenoord. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Heinenoord.

Wat kost een makelaar in Heinenoord?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Heinenoord is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Heinenoord van € 4.000 tot € 4.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Heinenoord?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Heinenoord zijn € 2.000 a € 3.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Heinenoord?

+

De meest verkopende makelaar van Heinenoord is Wilmer & Van Twist Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Heinenoord zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Heinenoord?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Heinenoord aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Heinenoord.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!