Vrieling Makelaardij

Vrieling Makelaardij is een makelaar gevestigd in Dedemsvaart. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 2 vestigingen, biedt Vrieling Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Vrieling Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Dedemsvaart en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Vrieling Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Vrieling Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 404.000
  • Gemiddelde verkooptijd 45
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 46.000
  • Aantal transacties 193
Meer informatie over Vrieling Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Vrieling Makelaardij verkoopt

Vrieling Makelaardij is het meeste actief in Dedemsvaart. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Vrieling Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Vrieling Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Dedemsvaart 27 € 353.000
Hardenberg 26 € 319.000
Rotterdam 22 € 491.000
Oud-Beijerland 8 € 437.000
Westmaas 7 € 455.000

Type woningen die Vrieling Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Vrieling Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Vrieling Makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
24%
tussenwoning
23%
2 onder 1 kapwoning
18%
bovenwoning
12%
hoekwoning
9%
portiekflat
6%
geschakelde woning
3%
halfvrijstaande woning
2%
eindwoning
1%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Vrieling Makelaardij

Wat kost Vrieling Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Vrieling Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Vrieling Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Vrieling Makelaardij actief?

+

Vrieling Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Dedemsvaart, Hardenberg, Rotterdam, Oud-Beijerland en Westmaas.

In welk prijssegment is Vrieling Makelaardij actief?

+

Vrieling Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Vrieling Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 404.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Dedemsvaart

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Dedemsvaart en vergelijkbaar is aan Vrieling Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!