Makelaars in Hardenberg

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Hardenberg, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 15 makelaars actief geweest in Hardenberg. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Hardenberg helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Baalder.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Hardenberg zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Hardenberg afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 343.000
 • Gemiddelde verkooptijd 44
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 13.000
 • Aantal transacties 157
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Hardenberg
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Hardenberg

In Hardenberg is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 331.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 13.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Hardenberg.

Bij de verkoop van een huis in Hardenberg is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 119 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 331.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Hardenberg. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Hardenberg weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 343.000.

Het meest voorkomende energielabel in Hardenberg is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Hardenberg. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Hardenberg

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Hardenberg? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Hardenberg. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Vrieling Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Hardenberg, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Hardenberg.

 • Verkooptijd
  46 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 362.000
  Woningen verkocht
  28
 • Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 401.000
  Woningen verkocht
  21
 • Verkooptijd
  46 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 331.000
  Woningen verkocht
  20
 • Verkooptijd
  65 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 312.000
  Woningen verkocht
  17

Populaire buurten in Hardenberg

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Hardenberg? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Hardenberg. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Baalder

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 290.000
  Woningen verkocht
  30
 • 2. Marslanden

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 391.000
  Woningen verkocht
  28
 • 3. Baalderveld

  Verkooptijd
  58 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 394.000
  Woningen verkocht
  22
 • 4. Centrum Saneringsgebied

  Verkooptijd
  54 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 321.000
  Woningen verkocht
  19
 • 5. Overig Stad Hardenberg

  Verkooptijd
  57 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 380.000
  Woningen verkocht
  16

Top 5 woningen verkocht in Hardenberg

In Hardenberg zijn de afgelopen maand 157 woningen verkocht. Makelaar Vrieling Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Hardenberg.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Jan Weitkamplaan 2 a Vrieling Makelaardij € 995.000
Willebrandt van Oldenburgstraat 7 B11 Lamberink Makelaars € 749.000
De Vechtrande 3 Vrieling Makelaardij € 695.000
Gramsbergerweg 39 Fokke Makelaardij € 695.000
De Brink 23 Daphny de Robles € 599.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hardenberg

Hoeveel makelaars zijn er actief in Hardenberg?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 15 makelaars actief geweest in Hardenberg. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Hardenberg.

Wat kost een makelaar in Hardenberg?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Hardenberg is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Hardenberg van € 3.400 tot € 4.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Hardenberg?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Hardenberg zijn € 1.700 a € 2.600. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Hardenberg?

+

De meest verkopende makelaar van Hardenberg is Vrieling Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Hardenberg zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Hardenberg?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Hardenberg aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Hardenberg.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!