Fokke Makelaardij

Fokke Makelaardij is een makelaar gevestigd in Ommen. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Fokke Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Fokke Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Ommen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Fokke Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Fokke Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 396.000
  • Gemiddelde verkooptijd 48
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -156.000
  • Aantal transacties 55
Meer informatie over Fokke Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Fokke Makelaardij verkoopt

Fokke Makelaardij is het meeste actief in Ommen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Fokke Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Fokke Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Hardenberg 21 € 401.000
Ommen 14 € 318.000
Schuinesloot 2 € 314.000
De Krim 2 € 374.000
Odoorn 1 € 599.000

Type woningen die Fokke Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Fokke Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Fokke Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
30%
tussenwoning
30%
vrijstaande woning
30%
hoekwoning
8%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Fokke Makelaardij

Wat kost Fokke Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Fokke Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Fokke Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Fokke Makelaardij actief?

+

Fokke Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Hardenberg, Ommen, Schuinesloot, De Krim en Odoorn.

In welk prijssegment is Fokke Makelaardij actief?

+

Fokke Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Fokke Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 396.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 1.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Ommen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Ommen en vergelijkbaar is aan Fokke Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!