Makelaars in Gramsbergen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Gramsbergen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in Gramsbergen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Gramsbergen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Gramsbergen Kern.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Gramsbergen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Gramsbergen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 332.000
 • Gemiddelde verkooptijd 30
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 53.000
 • Aantal transacties 22
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Gramsbergen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Gramsbergen

In Gramsbergen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 393.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 53.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Gramsbergen.

Bij de verkoop van een huis in Gramsbergen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 136 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 393.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Gramsbergen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Gramsbergen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 332.000.

Het meest voorkomende energielabel in Gramsbergen is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Gramsbergen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Gramsbergen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Gramsbergen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Gramsbergen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Deen Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Gramsbergen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Gramsbergen.

Populaire buurten in Gramsbergen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Gramsbergen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Gramsbergen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Gramsbergen Kern

  Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 302.000
  Woningen verkocht
  16
 • 2. Gramsbergen Uitbreidingsplan

  Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 414.000
  Woningen verkocht
  6

Top 5 woningen verkocht in Gramsbergen

In Gramsbergen zijn de afgelopen maand 22 woningen verkocht. Makelaar Deen Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Gramsbergen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
De Weiden 16 Houdel Makelaardij o.g. € 669.000
De Esch 19 Vrieling Makelaardij € 465.000
Van der Esestraat 47 Deen Makelaars € 437.500
De Geurne 9 Deen Makelaars € 425.000
De Maten 32 Vrieling Makelaardij € 425.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Gramsbergen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Gramsbergen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in Gramsbergen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Gramsbergen.

Wat kost een makelaar in Gramsbergen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Gramsbergen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Gramsbergen van € 3.300 tot € 4.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Gramsbergen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Gramsbergen zijn € 1.700 a € 2.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Gramsbergen?

+

De meest verkopende makelaar van Gramsbergen is Deen Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Gramsbergen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Gramsbergen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Gramsbergen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Gramsbergen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!