Woonexcellent Makelaardij

Woonexcellent Makelaardij is een makelaar gevestigd in Zwolle. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Woonexcellent Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Woonexcellent Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Zwolle en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Woonexcellent Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Woonexcellent Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 409.000
  • Gemiddelde verkooptijd 21
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -11.000
  • Aantal transacties 12
Meer informatie over Woonexcellent Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Woonexcellent Makelaardij verkoopt

Woonexcellent Makelaardij is het meeste actief in Zwolle. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Woonexcellent Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Woonexcellent Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zwolle 7 € 384.000
Nieuwleusen 1 € 525.000
Dalfsen 1 € 465.000
Dedemsvaart 1 € 399.000
Kerkrade 1 € 345.000

Type woningen die Woonexcellent Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Woonexcellent Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Woonexcellent Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
60%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
10%
hoekwoning
10%
maisonnette
10%
portiekflat
10%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Woonexcellent Makelaardij

Wat kost Woonexcellent Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Woonexcellent Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Woonexcellent Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.100.

Waar is Woonexcellent Makelaardij actief?

+

Woonexcellent Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Zwolle, Nieuwleusen, Dalfsen, Dedemsvaart en Kerkrade.

In welk prijssegment is Woonexcellent Makelaardij actief?

+

Woonexcellent Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Woonexcellent Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 409.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Zwolle

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Zwolle en vergelijkbaar is aan Woonexcellent Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!