Spans Makelaardij

Spans Makelaardij is een makelaar gevestigd in Nieuwleusen. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Spans Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Spans Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Nieuwleusen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Spans Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Spans Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 401.000
  • Gemiddelde verkooptijd 45
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -76.000
  • Aantal transacties 58
Meer informatie over Spans Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Spans Makelaardij verkoopt

Spans Makelaardij is het meeste actief in Nieuwleusen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Spans Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Spans Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Nieuwleusen 35 € 426.000
Meppel 6 € 386.000
Staphorst 5 € 358.000
de Wijk 4 € 438.000
Zwolle 3 € 272.000

Type woningen die Spans Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Spans Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Spans Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
33%
vrijstaande woning
31%
tussenwoning
27%
hoekwoning
5%
galerijflat
2%
halfvrijstaande woning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Spans Makelaardij

Wat kost Spans Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Spans Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Spans Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Spans Makelaardij actief?

+

Spans Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Nieuwleusen, Meppel, Staphorst, de Wijk en Zwolle.

In welk prijssegment is Spans Makelaardij actief?

+

Spans Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Spans Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 401.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Nieuwleusen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Nieuwleusen en vergelijkbaar is aan Spans Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!