Makelaars in de Wijk

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in de Wijk, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 10 makelaars actief geweest in de Wijk. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in de Wijk helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als De Wijk.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in de Wijk zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in de Wijk afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 418.000
 • Gemiddelde verkooptijd 40
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -119.000
 • Aantal transacties 24
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in de Wijk
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt de Wijk

In de Wijk is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 402.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -119.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in de Wijk.

Bij de verkoop van een huis in de Wijk is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 129 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 402.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in de Wijk. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit de Wijk weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 418.000.

Het meest voorkomende energielabel in de Wijk is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in de Wijk. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in de Wijk

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in de Wijk? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in de Wijk. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Huls makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van de Wijk, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio de Wijk.

 • Van Dorsten Makelaars B.V.

  2. Van Dorsten Makelaars B.V.

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 533.000
  Woningen verkocht
  6
 • Boertjes Makelaardij & Hypotheken

  3. Boertjes Makelaardij & Hypotheken

  Verkooptijd
  -1 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 225.000
  Woningen verkocht
  2
 • Van Ditshuizen Makelaardij O.G. B.V.

  4. Van Ditshuizen Makelaardij O.G. B.V.

  Verkooptijd
  104 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 619.000
  Woningen verkocht
  2
 • Poortman Makelaars

  5. Poortman Makelaars

  Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 320.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in de Wijk

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in de Wijk? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van de Wijk. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. De Wijk

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 415.000
  Woningen verkocht
  23
 • 2. Verspreide huizen De Wijk

  Verkooptijd
  58 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 495.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in de Wijk

In de Wijk zijn de afgelopen maand 24 woningen verkocht. Makelaar Huls makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in de Wijk.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Oosterakker 10 Van Dorsten Makelaars B.V. € 995.000
Boschstuk 1 Van Ditshuizen Makelaardij O.G. B.V. € 849.000
De Vos van Steenwijkstraat 1 Huls makelaardij € 675.000
Dunningerhof 19 Van Dorsten Makelaars B.V. € 545.000
Albert van Kuyckweg 8 Huls makelaardij € 525.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in de Wijk

Hoeveel makelaars zijn er actief in de Wijk?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 10 makelaars actief geweest in de Wijk. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in de Wijk.

Wat kost een makelaar in de Wijk?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in de Wijk is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in de Wijk van € 4.200 tot € 5.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in de Wijk?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in de Wijk zijn € 2.100 a € 3.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van de Wijk?

+

De meest verkopende makelaar van de Wijk is Huls makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In de Wijk zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in de Wijk?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in de Wijk aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in de Wijk.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!