Roozeboom makelaardij & taxaties

Roozeboom makelaardij & taxaties is een makelaar gevestigd in Meppel. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Roozeboom makelaardij & taxaties hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Roozeboom makelaardij & taxaties is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Meppel en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Roozeboom makelaardij & taxaties. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Roozeboom makelaardij & taxaties in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 442.000
  • Gemiddelde verkooptijd 53
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 203.000
  • Aantal transacties 23
Meer informatie over Roozeboom makelaardij & taxaties
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Roozeboom makelaardij & taxaties verkoopt

Roozeboom makelaardij & taxaties is het meeste actief in Meppel. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Roozeboom makelaardij & taxaties woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Roozeboom makelaardij & taxaties ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Meppel 13 € 411.000
Hoogeveen 2 € 333.000
IJhorst 1 € 825.000
Zwartsluis 1 € 425.000
Nijeveen 1 € 540.000

Type woningen die Roozeboom makelaardij & taxaties verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Roozeboom makelaardij & taxaties diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Roozeboom makelaardij & taxaties het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
36%
tussenwoning
27%
vrijstaande woning
23%
galerijflat
5%
halfvrijstaande woning
5%
hoekwoning
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Roozeboom makelaardij & taxaties

Wat kost Roozeboom makelaardij & taxaties bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Roozeboom makelaardij & taxaties voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Roozeboom makelaardij & taxaties je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Roozeboom makelaardij & taxaties actief?

+

Roozeboom makelaardij & taxaties heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Meppel, Hoogeveen, IJhorst, Zwartsluis en Nijeveen.

In welk prijssegment is Roozeboom makelaardij & taxaties actief?

+

Roozeboom makelaardij & taxaties is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Roozeboom makelaardij & taxaties actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 442.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Meppel

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Meppel en vergelijkbaar is aan Roozeboom makelaardij & taxaties. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!