Makelaars in Koekange

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Koekange, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 15 makelaars actief geweest in Koekange. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Koekange helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Koekange.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Koekange zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Koekange afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 504.000
 • Gemiddelde verkooptijd 59
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -108.000
 • Aantal transacties 21
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Koekange
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Koekange

In Koekange is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 452.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -108.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Koekange.

Bij de verkoop van een huis in Koekange is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 131 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 452.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Koekange. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Koekange weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 504.000.

Het meest voorkomende energielabel in Koekange is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Koekange. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Koekange

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Koekange? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Koekange. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Huls makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Koekange, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Koekange.

Populaire buurten in Koekange

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Koekange? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Koekange. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Koekange

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 332.000
  Woningen verkocht
  8
 • 2. Verspreide huizen Koekange

  Verkooptijd
  97 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 720.000
  Woningen verkocht
  7
 • 3. Koekange Noord

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 370.000
  Woningen verkocht
  3
 • 4. Koekange Zuid

  Verkooptijd
  45 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 577.000
  Woningen verkocht
  2
 • 5. Koekangerveld

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 635.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Koekange

In Koekange zijn de afgelopen maand 21 woningen verkocht. Makelaar Huls makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Koekange.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Ruinerweg 7 Het Betere Boerenerf, makelaars in woonboerderijen € 950.000
Oude Toldijk 6 Fehse Makelaardij | NVM-Qualis € 798.000
Noordwijkerweg 4 Huls makelaardij € 725.000
Noordwijkerweg 9 Van Dorsten Makelaars B.V. € 715.000
Noordwijkerweg 10 Roozeboom makelaardij & taxaties € 700.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Koekange

Hoeveel makelaars zijn er actief in Koekange?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 15 makelaars actief geweest in Koekange. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Koekange.

Wat kost een makelaar in Koekange?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Koekange is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Koekange van € 5.000 tot € 6.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Koekange?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Koekange zijn € 2.500 a € 3.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Koekange?

+

De meest verkopende makelaar van Koekange is Huls makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Koekange zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Koekange?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Koekange aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Koekange.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!