Poortman Makelaars

Poortman Makelaars is een makelaar gevestigd in Staphorst. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Poortman Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Poortman Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Staphorst en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Poortman Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Poortman Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 393.000
  • Gemiddelde verkooptijd 69
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -111.000
  • Aantal transacties 36
Meer informatie over Poortman Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Poortman Makelaars verkoopt

Poortman Makelaars is het meeste actief in Staphorst. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Poortman Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Poortman Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Staphorst 11 € 361.000
Rouveen 10 € 381.000
Nieuwleusen 3 € 342.000
Ruinen 3 € 418.000
de Wijk 2 € 558.000

Type woningen die Poortman Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Poortman Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Poortman Makelaars het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
40%
2 onder 1 kapwoning
26%
tussenwoning
13%
halfvrijstaande woning
9%
hoekwoning
6%
bovenwoning
2%
geschakelde woning
2%
portiekflat
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Poortman Makelaars

Wat kost Poortman Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Poortman Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Poortman Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 2.900.

Waar is Poortman Makelaars actief?

+

Poortman Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Staphorst, Rouveen, Nieuwleusen, Ruinen en de Wijk.

In welk prijssegment is Poortman Makelaars actief?

+

Poortman Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Poortman Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 393.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Staphorst

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Staphorst en vergelijkbaar is aan Poortman Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!