Bert Leistra ERA Makelaardij

Bert Leistra ERA Makelaardij is een makelaar gevestigd in Hasselt. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bert Leistra ERA Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Bert Leistra ERA Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Hasselt en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bert Leistra ERA Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Bert Leistra ERA Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 364.000
  • Gemiddelde verkooptijd 34
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -32.000
  • Aantal transacties 61
Meer informatie over Bert Leistra ERA Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Bert Leistra ERA Makelaardij verkoopt

Bert Leistra ERA Makelaardij is het meeste actief in Hasselt. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bert Leistra ERA Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bert Leistra ERA Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Hasselt 33 € 347.000
Zwolle 7 € 334.000
Zwartsluis 6 € 378.000
Sint Jansklooster 4 € 630.000
Genemuiden 3 € 244.000

Type woningen die Bert Leistra ERA Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bert Leistra ERA Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bert Leistra ERA Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
46%
2 onder 1 kapwoning
23%
vrijstaande woning
14%
hoekwoning
12%
bovenwoning
2%
halfvrijstaande woning
2%
portiekwoning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bert Leistra ERA Makelaardij

Wat kost Bert Leistra ERA Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bert Leistra ERA Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bert Leistra ERA Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is Bert Leistra ERA Makelaardij actief?

+

Bert Leistra ERA Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Hasselt, Zwolle, Zwartsluis, Sint Jansklooster en Genemuiden.

In welk prijssegment is Bert Leistra ERA Makelaardij actief?

+

Bert Leistra ERA Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bert Leistra ERA Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 364.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Hasselt

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Hasselt en vergelijkbaar is aan Bert Leistra ERA Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!