Bij Bärbel

Bij Bärbel is een makelaar gevestigd in Zwolle. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bij Bärbel hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Bij Bärbel is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Zwolle en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bij Bärbel. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Bij Bärbel in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 479.000
  • Gemiddelde verkooptijd 41
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 47.000
  • Aantal transacties 63
Meer informatie over Bij Bärbel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Bij Bärbel verkoopt

Bij Bärbel is het meeste actief in Zwolle. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bij Bärbel woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bij Bärbel ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zwolle 61 € 483.000
Kamperveen 1 € 215.000
Wezep 1 € 459.000

Type woningen die Bij Bärbel verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bij Bärbel diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bij Bärbel het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
55%
2 onder 1 kapwoning
12%
hoekwoning
12%
vrijstaande woning
10%
galerijflat
3%
portiekwoning
3%
bovenwoning
2%
halfvrijstaande woning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bij Bärbel

Wat kost Bij Bärbel bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bij Bärbel voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bij Bärbel je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.600.

Waar is Bij Bärbel actief?

+

Bij Bärbel heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Zwolle, Kamperveen en Wezep.

In welk prijssegment is Bij Bärbel actief?

+

Bij Bärbel is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bij Bärbel actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 479.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Zwolle

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Zwolle en vergelijkbaar is aan Bij Bärbel. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!