Makelaars in Wapenveld

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Wapenveld, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in Wapenveld. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Wapenveld helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Wapenveld.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Wapenveld zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Wapenveld afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 541.000
 • Gemiddelde verkooptijd 41
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -169.000
 • Aantal transacties 24
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Wapenveld
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Wapenveld

In Wapenveld is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 408.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -169.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Wapenveld.

Bij de verkoop van een huis in Wapenveld is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 138 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 408.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Wapenveld. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Wapenveld weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 541.000.

Het meest voorkomende energielabel in Wapenveld is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Wapenveld. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Wapenveld

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Wapenveld? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Wapenveld. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Kole Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Wapenveld, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Wapenveld.

 • Verkooptijd
  66 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 569.000
  Woningen verkocht
  7
 • Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 563.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  8 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 363.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 310.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Wapenveld

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Wapenveld? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Wapenveld. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Wapenveld

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 400.000
  Woningen verkocht
  13
 • 2. Verspreide huizen Wapenveld-Noord

  Verkooptijd
  48 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 800.000
  Woningen verkocht
  7
 • 3. Verspreide huizen Wapenveld-Zuid

  Verkooptijd
  59 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 544.000
  Woningen verkocht
  4

Top 5 woningen verkocht in Wapenveld

In Wapenveld zijn de afgelopen maand 24 woningen verkocht. Makelaar Kole Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Wapenveld.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Noorderkampweg 24 MOZA Makelaardij B.V. € 1.250.000
Filipslaan 6 Kole Makelaars € 849.000
Parkweg 1 a Kole Makelaars € 845.000
Kanaaldijk 76 Kole Makelaars € 798.000
Noorderkampweg 13 Bonthuis Vaartjes Makelaars € 785.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Wapenveld

Hoeveel makelaars zijn er actief in Wapenveld?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in Wapenveld. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Wapenveld.

Wat kost een makelaar in Wapenveld?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Wapenveld is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Wapenveld van € 5.400 tot € 6.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Wapenveld?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Wapenveld zijn € 2.700 a € 4.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Wapenveld?

+

De meest verkopende makelaar van Wapenveld is Kole Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Wapenveld zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Wapenveld?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Wapenveld aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Wapenveld.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!