Deen Makelaars

Deen Makelaars is een makelaar gevestigd in Hardenberg. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Deen Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Deen Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Hardenberg en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Deen Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Deen Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 336.000
  • Gemiddelde verkooptijd 32
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -102.000
  • Aantal transacties 29
Meer informatie over Deen Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Deen Makelaars verkoopt

Deen Makelaars is het meeste actief in Hardenberg. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Deen Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Deen Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Hardenberg 13 € 300.000
Gramsbergen 8 € 371.000
Mariënberg 1 € 375.000
Rotterdam 1 € 235.000
Weert 1 € 235.000

Type woningen die Deen Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Deen Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Deen Makelaars het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
25%
vrijstaande woning
25%
tussenwoning
17%
hoekwoning
11%
geschakelde woning
6%
halfvrijstaande woning
6%
portiekflat
6%
eindwoning
3%
galerijflat
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Deen Makelaars

Wat kost Deen Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Deen Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Deen Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.500.

Waar is Deen Makelaars actief?

+

Deen Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Hardenberg, Gramsbergen, Mariënberg, Rotterdam en Weert.

In welk prijssegment is Deen Makelaars actief?

+

Deen Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Deen Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 336.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Hardenberg

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Hardenberg en vergelijkbaar is aan Deen Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!