Makelaars in Bergentheim

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Bergentheim, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 10 makelaars actief geweest in Bergentheim. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Bergentheim helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Bergentheim Kern.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Bergentheim zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Bergentheim afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 372.000
 • Gemiddelde verkooptijd 56
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 30.000
 • Aantal transacties 32
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Bergentheim
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Bergentheim

In Bergentheim is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 341.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 30.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Bergentheim.

Bij de verkoop van een huis in Bergentheim is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 166 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 341.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Bergentheim. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Bergentheim weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 372.000.

Het meest voorkomende energielabel in Bergentheim is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Bergentheim. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Bergentheim

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Bergentheim? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Bergentheim. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Vrieling Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Bergentheim, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Bergentheim.

Populaire buurten in Bergentheim

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Bergentheim? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Bergentheim. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Bergentheim Kern

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 320.000
  Woningen verkocht
  21
 • 2. Verspreide huizen Bergentheimerveen

  Verkooptijd
  82 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 462.000
  Woningen verkocht
  8
 • 3. Verspreide huizen Oud-Bergentheim

  Verkooptijd
  69 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 503.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Bergentheim

In Bergentheim zijn de afgelopen maand 32 woningen verkocht. Makelaar Vrieling Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Bergentheim.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Brinkweg 1 Vrieling Makelaardij € 689.500
Rauwbloksweg 6 Vrieling Makelaardij € 645.000
Van der Pijlweg 17 Daphny de Robles € 619.000
't Lijntje 3 Nieuwenhuis - meer dan een makelaar € 610.000
Kanaalweg-West 22 Lamberink Makelaars € 550.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bergentheim

Hoeveel makelaars zijn er actief in Bergentheim?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 10 makelaars actief geweest in Bergentheim. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Bergentheim.

Wat kost een makelaar in Bergentheim?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Bergentheim is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Bergentheim van € 3.700 tot € 4.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Bergentheim?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Bergentheim zijn € 1.900 a € 2.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Bergentheim?

+

De meest verkopende makelaar van Bergentheim is Vrieling Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Bergentheim zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Bergentheim?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Bergentheim aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Bergentheim.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!