BouwHuis Makelaardij Hypotheken & Assurantiën BV

BouwHuis Makelaardij Hypotheken & Assurantiën BV is een makelaar gevestigd in Vroomshoop. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt BouwHuis Makelaardij Hypotheken & Assurantiën BV hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. BouwHuis Makelaardij Hypotheken & Assurantiën BV is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Vroomshoop en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van BouwHuis Makelaardij Hypotheken & Assurantiën BV. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties BouwHuis Makelaardij Hypotheken & Assurantiën BV in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 281.000
  • Gemiddelde verkooptijd 42
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -47.000
  • Aantal transacties 31
Meer informatie over BouwHuis Makelaardij Hypotheken & Assurantiën BV
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar BouwHuis Makelaardij Hypotheken & Assurantiën BV verkoopt

BouwHuis Makelaardij Hypotheken & Assurantiën BV is het meeste actief in Vroomshoop. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar BouwHuis Makelaardij Hypotheken & Assurantiën BV woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt BouwHuis Makelaardij Hypotheken & Assurantiën BV ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Vroomshoop 19 € 278.000
Den Ham 3 € 351.000
Kloosterhaar 2 € 262.000
Westerhaar-Vriezenveensewijk 2 € 209.000
Nijverdal 2 € 270.000

Type woningen die BouwHuis Makelaardij Hypotheken & Assurantiën BV verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat BouwHuis Makelaardij Hypotheken & Assurantiën BV diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat BouwHuis Makelaardij Hypotheken & Assurantiën BV het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
34%
2 onder 1 kapwoning
31%
vrijstaande woning
24%
hoekwoning
10%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in BouwHuis Makelaardij Hypotheken & Assurantiën BV

Wat kost BouwHuis Makelaardij Hypotheken & Assurantiën BV bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van BouwHuis Makelaardij Hypotheken & Assurantiën BV voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer BouwHuis Makelaardij Hypotheken & Assurantiën BV je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.400 en de € 2.100.

Waar is BouwHuis Makelaardij Hypotheken & Assurantiën BV actief?

+

BouwHuis Makelaardij Hypotheken & Assurantiën BV heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Vroomshoop, Den Ham, Kloosterhaar, Westerhaar-Vriezenveensewijk en Nijverdal.

In welk prijssegment is BouwHuis Makelaardij Hypotheken & Assurantiën BV actief?

+

BouwHuis Makelaardij Hypotheken & Assurantiën BV is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar BouwHuis Makelaardij Hypotheken & Assurantiën BV actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 281.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Vroomshoop

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Vroomshoop en vergelijkbaar is aan BouwHuis Makelaardij Hypotheken & Assurantiën BV. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!