De Makelaar van Twente

De Makelaar van Twente is een makelaar gevestigd in Almelo. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Makelaar van Twente hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. De Makelaar van Twente is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Almelo en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Makelaar van Twente. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Makelaar van Twente in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 307.000
  • Gemiddelde verkooptijd 122
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -47.000
  • Aantal transacties 20
Meer informatie over De Makelaar van Twente
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar De Makelaar van Twente verkoopt

De Makelaar van Twente is het meeste actief in Almelo. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Makelaar van Twente woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Makelaar van Twente ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Almelo 12 € 254.000
Hengelo 3 € 412.000
Enschede 1 € 270.000
Aadorp 1 € 449.000
Enter 1 € 450.000

Type woningen die De Makelaar van Twente verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Makelaar van Twente diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Makelaar van Twente het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
32%
tussenwoning
26%
vrijstaande woning
21%
hoekwoning
11%
eindwoning
5%
halfvrijstaande woning
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Makelaar van Twente

Wat kost De Makelaar van Twente bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Makelaar van Twente voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Makelaar van Twente je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.500 en de € 2.300.

Waar is De Makelaar van Twente actief?

+

De Makelaar van Twente heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Almelo, Hengelo, Enschede, Aadorp en Enter.

In welk prijssegment is De Makelaar van Twente actief?

+

De Makelaar van Twente is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Makelaar van Twente actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 307.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Almelo

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Almelo en vergelijkbaar is aan De Makelaar van Twente. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!