Makelaars in Almelo

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Almelo, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 53 makelaars actief geweest in Almelo. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Almelo helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Havezathe.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Almelo zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Almelo afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 303.000
 • Gemiddelde verkooptijd 42
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 10.000
 • Aantal transacties 598
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Almelo
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Almelo

In Almelo is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 323.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 10.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Almelo.

Bij de verkoop van een huis in Almelo is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 114 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 323.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Almelo. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Almelo weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 303.000.

Het meest voorkomende energielabel in Almelo is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Almelo. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Almelo

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Almelo? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Almelo. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Kamphuis Makelaars, de nummer 1 van Almelo. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Almelo, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Almelo.

Populaire buurten in Almelo

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Almelo? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Almelo. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Havezathe

  Verkooptijd
  18 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 238.000
  Woningen verkocht
  25
 • 2. Schelfhorst Zuidoost

  Verkooptijd
  47 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 326.000
  Woningen verkocht
  25
 • 3. Parkweg en omgeving

  Verkooptijd
  68 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 392.000
  Woningen verkocht
  24
 • 4. Nijrees

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 390.000
  Woningen verkocht
  23
 • 5. Vriezenveenseweg en omgeving Haghoek Oost

  Verkooptijd
  56 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 258.000
  Woningen verkocht
  22

Top 5 woningen verkocht in Almelo

In Almelo zijn de afgelopen maand 598 woningen verkocht. Makelaar Kamphuis Makelaars, de nummer 1 van Almelo. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Almelo.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Lorentzlaan 1 Kamphuis Makelaars, de nummer 1 van Almelo. € 969.000
Jura 36 Thoma Post Makelaars € 895.000
Eykmanlaan 3 Team Sanders Makelaars € 845.000
Vredeman de Vrieslaan 19 Team Sanders Makelaars € 798.000
Het Baken 182 Team Sanders Makelaars € 754.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Almelo

Hoeveel makelaars zijn er actief in Almelo?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 53 makelaars actief geweest in Almelo. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Almelo.

Wat kost een makelaar in Almelo?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Almelo is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Almelo van € 3.000 tot € 3.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Almelo?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Almelo zijn € 1.500 a € 2.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Almelo?

+

De meest verkopende makelaar van Almelo is Kamphuis Makelaars, de nummer 1 van Almelo.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Almelo zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Almelo?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Almelo aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Almelo.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!