Brok Makelaars

Brok Makelaars is een makelaar gevestigd in Almelo. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Brok Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Brok Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Almelo en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Brok Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Brok Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 360.000
  • Gemiddelde verkooptijd 49
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -35.000
  • Aantal transacties 31
Meer informatie over Brok Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Brok Makelaars verkoopt

Brok Makelaars is het meeste actief in Almelo. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Brok Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Brok Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Almelo 19 € 328.000
Markelo 5 € 421.000
Borne 1 € 335.000
Vriezenveen 1 € 329.000
Diepenheim 1 € 400.000

Type woningen die Brok Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Brok Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Brok Makelaars het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
35%
2 onder 1 kapwoning
26%
tussenwoning
23%
halfvrijstaande woning
6%
eindwoning
3%
hoekwoning
3%
portiekwoning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Brok Makelaars

Wat kost Brok Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Brok Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Brok Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is Brok Makelaars actief?

+

Brok Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Almelo, Markelo, Borne, Vriezenveen en Diepenheim.

In welk prijssegment is Brok Makelaars actief?

+

Brok Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Brok Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 360.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Almelo

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Almelo en vergelijkbaar is aan Brok Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!