De Keujer Makelaars

De Keujer Makelaars is een makelaar gevestigd in Markelo. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Keujer Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. De Keujer Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Markelo en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Keujer Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Keujer Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 400.000
  • Gemiddelde verkooptijd 35
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -69.000
  • Aantal transacties 65
Meer informatie over De Keujer Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar De Keujer Makelaars verkoopt

De Keujer Makelaars is het meeste actief in Markelo. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Keujer Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Keujer Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Markelo 25 € 416.000
Goor 18 € 364.000
Diepenheim 11 € 474.000
Delden 3 € 373.000
Enschede 2 € 240.000

Type woningen die De Keujer Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Keujer Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Keujer Makelaars het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
40%
2 onder 1 kapwoning
29%
tussenwoning
16%
hoekwoning
10%
halfvrijstaande woning
3%
galerijflat
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Keujer Makelaars

Wat kost De Keujer Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Keujer Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Keujer Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is De Keujer Makelaars actief?

+

De Keujer Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Markelo, Goor, Diepenheim, Delden en Enschede.

In welk prijssegment is De Keujer Makelaars actief?

+

De Keujer Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Keujer Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 400.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Markelo

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Markelo en vergelijkbaar is aan De Keujer Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!