Makelaars in Goor

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Goor, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 17 makelaars actief geweest in Goor. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Goor helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Centrum-Goor.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Goor zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Goor afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 324.000
 • Gemiddelde verkooptijd 44
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 10.000
 • Aantal transacties 99
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Goor
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Goor

In Goor is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 348.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 10.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Goor.

Bij de verkoop van een huis in Goor is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 122 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 348.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Goor. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Goor weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 324.000.

Het meest voorkomende energielabel in Goor is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Goor. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Goor

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Goor? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Goor. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat LOFwonen de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Goor, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Goor.

 • Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 376.000
  Woningen verkocht
  20
 • Verkooptijd
  51 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 316.000
  Woningen verkocht
  10
 • Verkooptijd
  74 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 323.000
  Woningen verkocht
  9

Populaire buurten in Goor

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Goor? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Goor. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Centrum-Goor

  Verkooptijd
  47 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 314.000
  Woningen verkocht
  21
 • 2. De Whee II-Zuid

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 302.000
  Woningen verkocht
  16
 • 3. Gijmink

  Verkooptijd
  79 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 340.000
  Woningen verkocht
  12
 • 4. Kerspel

  Verkooptijd
  49 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 405.000
  Woningen verkocht
  10
 • 5. Heeckeren

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 303.000
  Woningen verkocht
  8

Top 5 woningen verkocht in Goor

In Goor zijn de afgelopen maand 99 woningen verkocht. Makelaar LOFwonen verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Goor.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Goor

Hoeveel makelaars zijn er actief in Goor?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 17 makelaars actief geweest in Goor. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Goor.

Wat kost een makelaar in Goor?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Goor is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Goor van € 3.200 tot € 3.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Goor?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Goor zijn € 1.600 a € 2.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Goor?

+

De meest verkopende makelaar van Goor is LOFwonen. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Goor zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Goor?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Goor aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Goor.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!