Morsink Bouwadvies & Makelaardij

Morsink Bouwadvies & Makelaardij is een makelaar gevestigd in Goor. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Morsink Bouwadvies & Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Morsink Bouwadvies & Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Goor en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Morsink Bouwadvies & Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Morsink Bouwadvies & Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 346.000
  • Gemiddelde verkooptijd 43
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -56.000
  • Aantal transacties 17
Meer informatie over Morsink Bouwadvies & Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Morsink Bouwadvies & Makelaardij verkoopt

Morsink Bouwadvies & Makelaardij is het meeste actief in Goor. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Morsink Bouwadvies & Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Morsink Bouwadvies & Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Goor 10 € 317.000
Markelo 3 € 332.000
Hengelo 1 € 179.000
Zenderen 1 € 925.000
Enschede 1 € 359.000

Type woningen die Morsink Bouwadvies & Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Morsink Bouwadvies & Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Morsink Bouwadvies & Makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
31%
2 onder 1 kapwoning
25%
tussenwoning
19%
benedenwoning
13%
eindwoning
6%
hoekwoning
6%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Morsink Bouwadvies & Makelaardij

Wat kost Morsink Bouwadvies & Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Morsink Bouwadvies & Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Morsink Bouwadvies & Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.600.

Waar is Morsink Bouwadvies & Makelaardij actief?

+

Morsink Bouwadvies & Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Goor, Markelo, Hengelo, Zenderen en Enschede.

In welk prijssegment is Morsink Bouwadvies & Makelaardij actief?

+

Morsink Bouwadvies & Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Morsink Bouwadvies & Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 346.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 1.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Goor

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Goor en vergelijkbaar is aan Morsink Bouwadvies & Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!