Prisma Era Makelaars

Prisma Era Makelaars is een makelaar gevestigd in Hengelo. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 4 vestigingen, biedt Prisma Era Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Prisma Era Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Hengelo en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Prisma Era Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Prisma Era Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 343.000
  • Gemiddelde verkooptijd 51
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -57.000
  • Aantal transacties 172
Meer informatie over Prisma Era Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Prisma Era Makelaars verkoopt

Prisma Era Makelaars is het meeste actief in Hengelo. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Prisma Era Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Prisma Era Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Hengelo 59 € 317.000
Enschede 49 € 305.000
Delden 23 € 378.000
Borne 12 € 372.000
Hengevelde 4 € 374.000

Type woningen die Prisma Era Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Prisma Era Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Prisma Era Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
26%
2 onder 1 kapwoning
23%
vrijstaande woning
21%
hoekwoning
8%
portiekflat
7%
eindwoning
5%
geschakelde woning
5%
galerijflat
2%
halfvrijstaande woning
1%
maisonnette
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Prisma Era Makelaars

Wat kost Prisma Era Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Prisma Era Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Prisma Era Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.600.

Waar is Prisma Era Makelaars actief?

+

Prisma Era Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Hengelo, Enschede, Delden, Borne en Hengevelde.

In welk prijssegment is Prisma Era Makelaars actief?

+

Prisma Era Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Prisma Era Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 343.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Hengelo

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Hengelo en vergelijkbaar is aan Prisma Era Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!