Makelaars in Delden

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Delden, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 12 makelaars actief geweest in Delden. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Delden helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Vossenbrink en De Braak.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Delden zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Delden afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 441.000
 • Gemiddelde verkooptijd 62
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -30.000
 • Aantal transacties 76
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Delden
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Delden

In Delden is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 452.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -30.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Delden.

Bij de verkoop van een huis in Delden is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 114 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 452.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Delden. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Delden weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 441.000.

Het meest voorkomende energielabel in Delden is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Delden. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Delden

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Delden? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Delden. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Prisma Era Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Delden, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Delden.

Populaire buurten in Delden

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Delden? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Delden. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Vossenbrink en De Braak

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 420.000
  Woningen verkocht
  18
 • 2. Delden-Centrum

  Verkooptijd
  77 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 384.000
  Woningen verkocht
  11
 • 3. 't Kip

  Verkooptijd
  139 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 607.000
  Woningen verkocht
  11
 • 4. Sint Annabrink

  Verkooptijd
  59 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 328.000
  Woningen verkocht
  9
 • 5. Rupertserf

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 424.000
  Woningen verkocht
  7

Top 5 woningen verkocht in Delden

In Delden zijn de afgelopen maand 76 woningen verkocht. Makelaar Prisma Era Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Delden.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Hengelosestraat 20 Drieklomp Makelaars en Rentmeesters € 1.095.000
Muldersweg 12 Hofstede & Kamp Makelaars € 975.000
De Wieken 11 Zengerink Makelaardij & Hypotheekspecialisten € 850.000
Molenesch 16 Zengerink Makelaardij & Hypotheekspecialisten € 775.000
Veldmolen 18 Prisma Era Makelaars € 750.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Delden

Hoeveel makelaars zijn er actief in Delden?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 12 makelaars actief geweest in Delden. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Delden.

Wat kost een makelaar in Delden?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Delden is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Delden van € 4.400 tot € 5.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Delden?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Delden zijn € 2.200 a € 3.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Delden?

+

De meest verkopende makelaar van Delden is Prisma Era Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Delden zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Delden?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Delden aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Delden.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!