Euverman & Nuyts

Euverman & Nuyts is een makelaar gevestigd in Enschede. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Euverman & Nuyts hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Euverman & Nuyts is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Enschede en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Euverman & Nuyts. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Euverman & Nuyts in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 352.000
  • Gemiddelde verkooptijd 49
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -16.000
  • Aantal transacties 201
Meer informatie over Euverman & Nuyts
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Euverman & Nuyts verkoopt

Euverman & Nuyts is het meeste actief in Enschede. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Euverman & Nuyts woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Euverman & Nuyts ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Enschede 79 € 314.000
Haaksbergen 43 € 332.000
Borne 37 € 449.000
Hengelo 28 € 309.000
Almelo 2 € 480.000

Type woningen die Euverman & Nuyts verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Euverman & Nuyts diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Euverman & Nuyts het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
32%
tussenwoning
31%
vrijstaande woning
18%
hoekwoning
9%
portiekwoning
5%
eindwoning
2%
galerijflat
2%
halfvrijstaande woning
2%
benedenwoning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Euverman & Nuyts

Wat kost Euverman & Nuyts bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Euverman & Nuyts voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Euverman & Nuyts je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.600.

Waar is Euverman & Nuyts actief?

+

Euverman & Nuyts heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Enschede, Haaksbergen, Borne, Hengelo en Almelo.

In welk prijssegment is Euverman & Nuyts actief?

+

Euverman & Nuyts is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Euverman & Nuyts actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 352.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Enschede

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Enschede en vergelijkbaar is aan Euverman & Nuyts. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!