Makelaars in Haaksbergen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Haaksbergen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 18 makelaars actief geweest in Haaksbergen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Haaksbergen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Zienesch.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Haaksbergen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Haaksbergen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 381.000
 • Gemiddelde verkooptijd 57
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -47.000
 • Aantal transacties 142
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Haaksbergen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Haaksbergen

In Haaksbergen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 376.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -47.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Haaksbergen.

Bij de verkoop van een huis in Haaksbergen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 130 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 376.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Haaksbergen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Haaksbergen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 381.000.

Het meest voorkomende energielabel in Haaksbergen is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Haaksbergen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Haaksbergen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Haaksbergen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Haaksbergen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Euverman & Nuyts de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Haaksbergen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Haaksbergen.

Populaire buurten in Haaksbergen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Haaksbergen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Haaksbergen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Zienesch

  Verkooptijd
  60 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 289.000
  Woningen verkocht
  18
 • 2. Haaksbergen Kern-1

  Verkooptijd
  60 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 333.000
  Woningen verkocht
  15
 • 3. De Els

  Verkooptijd
  48 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 326.000
  Woningen verkocht
  13
 • 4. Haaksbergen Kern-Centrum

  Verkooptijd
  69 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 353.000
  Woningen verkocht
  11
 • 5. De Pas

  Verkooptijd
  22 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 350.000
  Woningen verkocht
  10

Top 5 woningen verkocht in Haaksbergen

In Haaksbergen zijn de afgelopen maand 142 woningen verkocht. Makelaar Euverman & Nuyts verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Haaksbergen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Alsteedseweg 54 a Makelaarsland € 995.000
Grintenbosweg 20 ten Hag Makelaarsgroep € 900.000
Kielweg 6 iQ Makelaars € 895.000
Hassinkbrinkweg 1 Woonaccent Makelaars Enschede € 750.000
Rapunzel 2 ten Hag Makelaarsgroep € 689.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Haaksbergen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Haaksbergen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 18 makelaars actief geweest in Haaksbergen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Haaksbergen.

Wat kost een makelaar in Haaksbergen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Haaksbergen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Haaksbergen van € 3.800 tot € 4.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Haaksbergen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Haaksbergen zijn € 1.900 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Haaksbergen?

+

De meest verkopende makelaar van Haaksbergen is Euverman & Nuyts. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Haaksbergen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Haaksbergen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Haaksbergen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Haaksbergen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!