Bennink Makelaardij

Bennink Makelaardij is een makelaar gevestigd in Eibergen. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 2 vestigingen, biedt Bennink Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Bennink Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Eibergen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bennink Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Bennink Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 396.000
  • Gemiddelde verkooptijd 42
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 78.000
  • Aantal transacties 43
Meer informatie over Bennink Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Bennink Makelaardij verkoopt

Bennink Makelaardij is het meeste actief in Eibergen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bennink Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bennink Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Eibergen 17 € 424.000
Roden 7 € 422.000
Norg 4 € 437.000
Nieuw-Roden 2 € 355.000
Peize 2 € 369.000

Type woningen die Bennink Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bennink Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bennink Makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
38%
2 onder 1 kapwoning
26%
tussenwoning
14%
hoekwoning
10%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
3%
geschakelde woning
3%
galerijflat
2%
halfvrijstaande woning
2%
portiekflat
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bennink Makelaardij

Wat kost Bennink Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bennink Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bennink Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Bennink Makelaardij actief?

+

Bennink Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Eibergen, Roden, Norg, Nieuw-Roden en Peize.

In welk prijssegment is Bennink Makelaardij actief?

+

Bennink Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bennink Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 396.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 6.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Eibergen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Eibergen en vergelijkbaar is aan Bennink Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!