Makelaars in Groenlo

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Groenlo, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 15 makelaars actief geweest in Groenlo. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Groenlo helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Noord-West.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Groenlo zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Groenlo afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 319.000
 • Gemiddelde verkooptijd 37
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 1.000
 • Aantal transacties 77
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Groenlo
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Groenlo

In Groenlo is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 281.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 1.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Groenlo.

Bij de verkoop van een huis in Groenlo is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 122 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 281.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Groenlo. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Groenlo weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 319.000.

Het meest voorkomende energielabel in Groenlo is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Groenlo. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Groenlo

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Groenlo? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Groenlo. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Scheers Roes Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Groenlo, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Groenlo.

 • Verkooptijd
  48 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 358.000
  Woningen verkocht
  18
 • Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 325.000
  Woningen verkocht
  10
 • Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 323.000
  Woningen verkocht
  7
 • Verkooptijd
  87 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 385.000
  Woningen verkocht
  2

Populaire buurten in Groenlo

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Groenlo? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Groenlo. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Noord-West

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 284.000
  Woningen verkocht
  23
 • 2. Papendijk

  Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 268.000
  Woningen verkocht
  12
 • 3. Binnenstad Groenlo

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 306.000
  Woningen verkocht
  11
 • 4. Het Blik

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 277.000
  Woningen verkocht
  8
 • 5. Oosteres

  Verkooptijd
  64 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 385.000
  Woningen verkocht
  6

Top 5 woningen verkocht in Groenlo

In Groenlo zijn de afgelopen maand 77 woningen verkocht. Makelaar Scheers Roes Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Groenlo.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Marhulzenpad 5 - 5a Wormgoor makelaars € 925.000
Eibergseweg 17 Steentjes Makelaars € 700.000
Boerijendijk 4 Iets Anders Makelaars € 624.004
Houtwal 55 Steentjes Makelaars € 600.000
Mozartstraat 4 RGO Makelaars € 545.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Groenlo

Hoeveel makelaars zijn er actief in Groenlo?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 15 makelaars actief geweest in Groenlo. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Groenlo.

Wat kost een makelaar in Groenlo?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Groenlo is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Groenlo van € 3.200 tot € 3.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Groenlo?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Groenlo zijn € 1.600 a € 2.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Groenlo?

+

De meest verkopende makelaar van Groenlo is Scheers Roes Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Groenlo zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Groenlo?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Groenlo aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Groenlo.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!