RGO Makelaars

RGO Makelaars is een makelaar gevestigd in Winterswijk. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt RGO Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. RGO Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Winterswijk en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van RGO Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties RGO Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 304.000
  • Gemiddelde verkooptijd 27
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 16.000
  • Aantal transacties 63
Meer informatie over RGO Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar RGO Makelaars verkoopt

RGO Makelaars is het meeste actief in Winterswijk. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar RGO Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt RGO Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Winterswijk 54 € 283.000
Groenlo 2 € 385.000
Lichtenvoorde 2 € 223.000
Winterswijk Meddo 1 € 495.000
Zieuwent 1 € 239.000

Type woningen die RGO Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat RGO Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat RGO Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
45%
vrijstaande woning
22%
2 onder 1 kapwoning
15%
hoekwoning
8%
benedenwoning
3%
galerijflat
2%
halfvrijstaande woning
2%
portiekwoning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in RGO Makelaars

Wat kost RGO Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van RGO Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer RGO Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.500 en de € 2.300.

Waar is RGO Makelaars actief?

+

RGO Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Winterswijk, Groenlo, Lichtenvoorde, Winterswijk Meddo en Zieuwent.

In welk prijssegment is RGO Makelaars actief?

+

RGO Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar RGO Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 304.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 1.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Winterswijk

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Winterswijk en vergelijkbaar is aan RGO Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!