Gierkink Makelaars

Gierkink Makelaars is een makelaar gevestigd in Lichtenvoorde. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Gierkink Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Gierkink Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Lichtenvoorde en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Gierkink Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Gierkink Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 332.000
  • Gemiddelde verkooptijd 35
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -209.000
  • Aantal transacties 18
Meer informatie over Gierkink Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Gierkink Makelaars verkoopt

Gierkink Makelaars is het meeste actief in Lichtenvoorde. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Gierkink Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Gierkink Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Lichtenvoorde 10 € 359.000
Vragender 2 € 217.000
Groenlo 2 € 357.000
Lievelde 1 € 259.000
Winterswijk 1 € 199.000

Type woningen die Gierkink Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Gierkink Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Gierkink Makelaars het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
42%
2 onder 1 kapwoning
26%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
11%
tussenwoning
11%
bovenwoning
5%
galerijflat
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Gierkink Makelaars

Wat kost Gierkink Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Gierkink Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Gierkink Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.500.

Waar is Gierkink Makelaars actief?

+

Gierkink Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Lichtenvoorde, Vragender, Groenlo, Lievelde en Winterswijk.

In welk prijssegment is Gierkink Makelaars actief?

+

Gierkink Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Gierkink Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 332.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Lichtenvoorde

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Lichtenvoorde en vergelijkbaar is aan Gierkink Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!