Makelaars in Lichtenvoorde

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Lichtenvoorde, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 13 makelaars actief geweest in Lichtenvoorde. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Lichtenvoorde helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Schatberg.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Lichtenvoorde zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Lichtenvoorde afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 361.000
 • Gemiddelde verkooptijd 38
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -37.000
 • Aantal transacties 80
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Lichtenvoorde
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Lichtenvoorde

In Lichtenvoorde is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 307.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -37.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Lichtenvoorde.

Bij de verkoop van een huis in Lichtenvoorde is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 124 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 307.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Lichtenvoorde. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Lichtenvoorde weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 361.000.

Het meest voorkomende energielabel in Lichtenvoorde is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Lichtenvoorde. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Lichtenvoorde

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Lichtenvoorde? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Lichtenvoorde. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Steentjes Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Lichtenvoorde, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Lichtenvoorde.

Populaire buurten in Lichtenvoorde

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Lichtenvoorde? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Lichtenvoorde. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Schatberg

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 398.000
  Woningen verkocht
  12
 • 2. Veld Oost

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 349.000
  Woningen verkocht
  12
 • 3. Broekdijk

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 395.000
  Woningen verkocht
  12
 • 4. Broek

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 308.000
  Woningen verkocht
  11
 • 5. Hooiland

  Verkooptijd
  53 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 267.000
  Woningen verkocht
  8

Top 5 woningen verkocht in Lichtenvoorde

In Lichtenvoorde zijn de afgelopen maand 80 woningen verkocht. Makelaar Steentjes Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Lichtenvoorde.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Rietgors 12 Pillen Assurantiën & Makelaardij € 750.000
Mozartstraat 36 Steentjes Makelaars € 595.000
Weijenborgerdijk 11 Steentjes Makelaars € 569.000
Patrijsstraat 11 Iets Anders Makelaars € 549.011
Hein Meijerstraat 30 OK Makelaar € 549.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Lichtenvoorde

Hoeveel makelaars zijn er actief in Lichtenvoorde?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 13 makelaars actief geweest in Lichtenvoorde. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Lichtenvoorde.

Wat kost een makelaar in Lichtenvoorde?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Lichtenvoorde is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Lichtenvoorde van € 3.600 tot € 4.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Lichtenvoorde?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Lichtenvoorde zijn € 1.800 a € 2.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Lichtenvoorde?

+

De meest verkopende makelaar van Lichtenvoorde is Steentjes Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Lichtenvoorde zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Lichtenvoorde?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Lichtenvoorde aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Lichtenvoorde.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!