Mensink Berndes

Mensink Berndes is een makelaar gevestigd in Aalten. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Mensink Berndes hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Mensink Berndes is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Aalten en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Mensink Berndes. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Mensink Berndes in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 347.000
  • Gemiddelde verkooptijd 52
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -206.000
  • Aantal transacties 46
Meer informatie over Mensink Berndes
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Mensink Berndes verkoopt

Mensink Berndes is het meeste actief in Aalten. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Mensink Berndes woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Mensink Berndes ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Winterswijk 27 € 321.000
Aalten 7 € 369.000
IJsselstein 1 € 470.000
Heteren 1 € 480.000
Lichtenvoorde 1 € 399.000

Type woningen die Mensink Berndes verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Mensink Berndes diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Mensink Berndes het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
29%
vrijstaande woning
23%
2 onder 1 kapwoning
13%
hoekwoning
11%
benedenwoning
5%
bovenwoning
5%
halfvrijstaande woning
5%
penthouse
3%
eindwoning
2%
galerijflat
2%
geschakelde woning
2%
maisonnette
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Mensink Berndes

Wat kost Mensink Berndes bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Mensink Berndes voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Mensink Berndes je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.600.

Waar is Mensink Berndes actief?

+

Mensink Berndes heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Winterswijk, Aalten, IJsselstein, Heteren en Lichtenvoorde.

In welk prijssegment is Mensink Berndes actief?

+

Mensink Berndes is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Mensink Berndes actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 347.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Aalten

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Aalten en vergelijkbaar is aan Mensink Berndes. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!