Makelaars in Gendringen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Gendringen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 9 makelaars actief geweest in Gendringen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Gendringen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Gendringen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Gendringen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Gendringen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 318.000
 • Gemiddelde verkooptijd 30
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 50.000
 • Aantal transacties 25
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Gendringen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Gendringen

In Gendringen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 325.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 50.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Gendringen.

Bij de verkoop van een huis in Gendringen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 115 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 325.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Gendringen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Gendringen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 318.000.

Het meest voorkomende energielabel in Gendringen is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Gendringen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Gendringen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Gendringen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Gendringen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Heutinck Makelaardij B.V. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Gendringen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Gendringen.

Populaire buurten in Gendringen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Gendringen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Gendringen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Gendringen

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 287.000
  Woningen verkocht
  21
 • 2. Milt en Wieken

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 394.000
  Woningen verkocht
  2
 • 3. Verspreide huizen Gendringen

  Verkooptijd
  18 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 562.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Gendringen

In Gendringen zijn de afgelopen maand 25 woningen verkocht. Makelaar Heutinck Makelaardij B.V. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Gendringen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Broerdijk 46 Van Zeeburg Luimes en Lebbink Makelaars € 725.000
Lenteleven 1 Heutinck Makelaardij B.V. € 399.000
Ringweg 6 Heutinck Makelaardij B.V. € 399.000
Dijkweg 4 Maalderink & Lutke Willink € 389.000
Julianastraat 22 Makelaardij Oude IJssel € 375.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Gendringen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Gendringen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 9 makelaars actief geweest in Gendringen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Gendringen.

Wat kost een makelaar in Gendringen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Gendringen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Gendringen van € 3.200 tot € 3.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Gendringen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Gendringen zijn € 1.600 a € 2.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Gendringen?

+

De meest verkopende makelaar van Gendringen is Heutinck Makelaardij B.V.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Gendringen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Gendringen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Gendringen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Gendringen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!