Rijnlandhaven Makelaardij BV

Rijnlandhaven Makelaardij BV is een makelaar gevestigd in Silvolde. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Rijnlandhaven Makelaardij BV hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Rijnlandhaven Makelaardij BV is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Silvolde en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Rijnlandhaven Makelaardij BV. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Rijnlandhaven Makelaardij BV zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Rijnlandhaven Makelaardij BV in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 330.000
  • Gemiddelde verkooptijd 52
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 8
Meer informatie over Rijnlandhaven Makelaardij BV
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Rijnlandhaven Makelaardij BV verkoopt

Rijnlandhaven Makelaardij BV is het meeste actief in Silvolde. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Rijnlandhaven Makelaardij BV woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Rijnlandhaven Makelaardij BV ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Silvolde 2 € 294.000
Westendorp 1 € 289.000
Balk 1 € 175.000
Voorthuizen 1 € 500.000
Sinderen 1 € 418.000

Type woningen die Rijnlandhaven Makelaardij BV verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Rijnlandhaven Makelaardij BV diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Rijnlandhaven Makelaardij BV het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
25%
vrijstaande woning
25%
halfvrijstaande woning
17%
tussenwoning
17%
benedenwoning
8%
hoekwoning
8%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Rijnlandhaven Makelaardij BV

Wat kost Rijnlandhaven Makelaardij BV bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Rijnlandhaven Makelaardij BV voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Rijnlandhaven Makelaardij BV je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.500.

Waar is Rijnlandhaven Makelaardij BV actief?

+

Rijnlandhaven Makelaardij BV heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Silvolde, Westendorp, Balk, Voorthuizen en Sinderen.

In welk prijssegment is Rijnlandhaven Makelaardij BV actief?

+

Rijnlandhaven Makelaardij BV is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Rijnlandhaven Makelaardij BV actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 330.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Silvolde

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Silvolde en vergelijkbaar is aan Rijnlandhaven Makelaardij BV. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!