Makelaars in Dinxperlo

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Dinxperlo, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Dinxperlo. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Dinxperlo helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Dinxperlo Centrum/Oost.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Dinxperlo zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Dinxperlo afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 332.000
 • Gemiddelde verkooptijd 44
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -53.000
 • Aantal transacties 42
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Dinxperlo
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Dinxperlo

In Dinxperlo is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 292.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -53.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Dinxperlo.

Bij de verkoop van een huis in Dinxperlo is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 120 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 292.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Dinxperlo. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Dinxperlo weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 332.000.

Het meest voorkomende energielabel in Dinxperlo is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Dinxperlo. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Dinxperlo

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Dinxperlo? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Dinxperlo. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Lensink Gussinklo makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Dinxperlo, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Dinxperlo.

Populaire buurten in Dinxperlo

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Dinxperlo? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Dinxperlo. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Dinxperlo Centrum/Oost

  Verkooptijd
  41 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 300.000
  Woningen verkocht
  16
 • 2. Dinxperlo West

  Verkooptijd
  63 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 340.000
  Woningen verkocht
  12
 • 3. Dinxperlo Noord

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 359.000
  Woningen verkocht
  12
 • 4. Verspreide huizen Dinxperlo

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 388.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Dinxperlo

In Dinxperlo zijn de afgelopen maand 42 woningen verkocht. Makelaar Lensink Gussinklo makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Dinxperlo.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
De Hagen 43 a Lensink Gussinklo makelaardij € 689.000
Aaldershuuslaan 35 Lensink Gussinklo makelaardij € 499.000
Boesveldsedijk 11 - 11a Eggink Maalderink Garantiemakelaars € 495.000
Polstraat 4 Lensink Gussinklo makelaardij € 489.000
De Bijvank 2 Lensink Gussinklo makelaardij € 485.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Dinxperlo

Hoeveel makelaars zijn er actief in Dinxperlo?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Dinxperlo. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Dinxperlo.

Wat kost een makelaar in Dinxperlo?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Dinxperlo is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Dinxperlo van € 3.300 tot € 4.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Dinxperlo?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Dinxperlo zijn € 1.700 a € 2.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Dinxperlo?

+

De meest verkopende makelaar van Dinxperlo is Lensink Gussinklo makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Dinxperlo zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Dinxperlo?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Dinxperlo aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Dinxperlo.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!