Makelaars in Gaanderen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Gaanderen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 12 makelaars actief geweest in Gaanderen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Gaanderen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Vulcaansoord en het Richtersbos-Zuid.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Gaanderen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Gaanderen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 384.000
 • Gemiddelde verkooptijd 38
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -49.000
 • Aantal transacties 29
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Gaanderen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Gaanderen

In Gaanderen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 339.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -49.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Gaanderen.

Bij de verkoop van een huis in Gaanderen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 121 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 339.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Gaanderen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Gaanderen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 384.000.

Het meest voorkomende energielabel in Gaanderen is D. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Gaanderen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Gaanderen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Gaanderen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Gaanderen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Alpina de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Gaanderen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Gaanderen.

Populaire buurten in Gaanderen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Gaanderen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Gaanderen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Vulcaansoord en het Richtersbos-Zuid

  Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 363.000
  Woningen verkocht
  13
 • 2. Het Hartger en de Elshof-Noord

  Verkooptijd
  55 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 354.000
  Woningen verkocht
  10
 • 3. De Elshof-Zuid

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 363.000
  Woningen verkocht
  4
 • 4. Buitengebied Pierikstraat

  Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 795.000
  Woningen verkocht
  1
 • 5. De Pol en Akkermansweide

  Verkooptijd
  66 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 619.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Gaanderen

In Gaanderen zijn de afgelopen maand 29 woningen verkocht. Makelaar Alpina verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Gaanderen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Steverinkstraat 77 B Lensink Gussinklo makelaardij € 795.000
Toekomstweg 38 Eggink Maalderink Garantiemakelaars € 619.000
Kerkstraat 295 Alliance Makelaars € 525.000
Spaarenbergstraat 50 REBO Woningmakelaars € 525.000
Gieterijstraat 9 a Eggink Maalderink Garantiemakelaars € 499.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Gaanderen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Gaanderen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 12 makelaars actief geweest in Gaanderen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Gaanderen.

Wat kost een makelaar in Gaanderen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Gaanderen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Gaanderen van € 3.800 tot € 4.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Gaanderen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Gaanderen zijn € 1.900 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Gaanderen?

+

De meest verkopende makelaar van Gaanderen is Alpina. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Gaanderen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Gaanderen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Gaanderen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Gaanderen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!