Van Dam Makelaardij

Van Dam Makelaardij is een makelaar gevestigd in Doetinchem. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Van Dam Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Van Dam Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Doetinchem en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Dam Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Dam Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 336.000
  • Gemiddelde verkooptijd 30
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -171.000
  • Aantal transacties 16
Meer informatie over Van Dam Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Van Dam Makelaardij verkoopt

Van Dam Makelaardij is het meeste actief in Doetinchem. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Dam Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Dam Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Doetinchem 13 € 352.000
Baak 1 € 365.000
Terborg 1 € 199.000
Silvolde 1 € 239.000

Type woningen die Van Dam Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Dam Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Dam Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
40%
tussenwoning
27%
vrijstaande woning
13%
benedenwoning
7%
hoekwoning
7%
portiekwoning
7%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Dam Makelaardij

Wat kost Van Dam Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Dam Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Dam Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.500.

Waar is Van Dam Makelaardij actief?

+

Van Dam Makelaardij heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Doetinchem, Baak, Terborg en Silvolde.

In welk prijssegment is Van Dam Makelaardij actief?

+

Van Dam Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Dam Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 336.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Doetinchem

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Doetinchem en vergelijkbaar is aan Van Dam Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!