Makelaars in Doetinchem

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Doetinchem, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 31 makelaars actief geweest in Doetinchem. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Doetinchem helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als De Huet fase 6 + 7.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Doetinchem zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Doetinchem afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 371.000
 • Gemiddelde verkooptijd 35
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 2.000
 • Aantal transacties 331
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Doetinchem
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Doetinchem

In Doetinchem is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 378.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 2.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Doetinchem.

Bij de verkoop van een huis in Doetinchem is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 126 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 378.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Doetinchem. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Doetinchem weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 371.000.

Het meest voorkomende energielabel in Doetinchem is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Doetinchem. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Doetinchem

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Doetinchem? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Doetinchem. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Vredegoor Lanting Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Doetinchem, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Doetinchem.

Populaire buurten in Doetinchem

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Doetinchem? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Doetinchem. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. De Huet fase 6 + 7

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 410.000
  Woningen verkocht
  20
 • 2. Oosseld en Vijverberg-Zuidwest

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 411.000
  Woningen verkocht
  18
 • 3. Wijnbergen-het Westem

  Verkooptijd
  45 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 422.000
  Woningen verkocht
  17
 • 4. Schrijvers en dichtersbuurt

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 282.000
  Woningen verkocht
  17
 • 5. Stadskwartier-Zuid

  Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 333.000
  Woningen verkocht
  16

Top 5 woningen verkocht in Doetinchem

In Doetinchem zijn de afgelopen maand 331 woningen verkocht. Makelaar Vredegoor Lanting Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Doetinchem.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Houtkampstraat 86 REBO Woningmakelaars € 1.150.000
Kilderseweg 26 Alpina € 998.000
Prins Alexanderstraat 122 Thoma van Dijk Siebelink Makelaars € 995.000
Oude Wehlseweg 15 Alpina € 989.000
Pasplein 1 Hoog&Kamp Makelaars € 985.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Doetinchem

Hoeveel makelaars zijn er actief in Doetinchem?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 31 makelaars actief geweest in Doetinchem. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Doetinchem.

Wat kost een makelaar in Doetinchem?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Doetinchem is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Doetinchem van € 3.700 tot € 4.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Doetinchem?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Doetinchem zijn € 1.900 a € 2.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Doetinchem?

+

De meest verkopende makelaar van Doetinchem is Vredegoor Lanting Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Doetinchem zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Doetinchem?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Doetinchem aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Doetinchem.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!