Thoma van Dijk Siebelink Makelaars

Thoma van Dijk Siebelink Makelaars is een makelaar gevestigd in Doetinchem. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Thoma van Dijk Siebelink Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Thoma van Dijk Siebelink Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Doetinchem en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Thoma van Dijk Siebelink Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Thoma van Dijk Siebelink Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 437.000
  • Gemiddelde verkooptijd 50
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -16.000
  • Aantal transacties 70
Meer informatie over Thoma van Dijk Siebelink Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Thoma van Dijk Siebelink Makelaars verkoopt

Thoma van Dijk Siebelink Makelaars is het meeste actief in Doetinchem. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Thoma van Dijk Siebelink Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Thoma van Dijk Siebelink Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Doetinchem 27 € 430.000
Wehl 4 € 396.000
Zelhem 4 € 451.000
Ulft 3 € 339.000
Hengelo (Gld) 2 € 547.000

Type woningen die Thoma van Dijk Siebelink Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Thoma van Dijk Siebelink Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Thoma van Dijk Siebelink Makelaars het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
40%
tussenwoning
25%
2 onder 1 kapwoning
11%
portiekflat
6%
geschakelde woning
5%
halfvrijstaande woning
3%
eindwoning
2%
hoekwoning
2%
benedenwoning
1%
galerijflat
1%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
1%
penthouse
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Thoma van Dijk Siebelink Makelaars

Wat kost Thoma van Dijk Siebelink Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Thoma van Dijk Siebelink Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Thoma van Dijk Siebelink Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Thoma van Dijk Siebelink Makelaars actief?

+

Thoma van Dijk Siebelink Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Doetinchem, Wehl, Zelhem, Ulft en Hengelo (Gld).

In welk prijssegment is Thoma van Dijk Siebelink Makelaars actief?

+

Thoma van Dijk Siebelink Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Thoma van Dijk Siebelink Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 437.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Doetinchem

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Doetinchem en vergelijkbaar is aan Thoma van Dijk Siebelink Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!