Makelaars in Hengelo (Gld)

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Hengelo (Gld), de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 13 makelaars actief geweest in Hengelo (Gld). Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Hengelo (Gld) helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Hengelo.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Hengelo (Gld) zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Hengelo (Gld) afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 450.000
 • Gemiddelde verkooptijd 47
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 84.000
 • Aantal transacties 40
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Hengelo (Gld)
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Hengelo (Gld)

In Hengelo (Gld) is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 529.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 84.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Hengelo (Gld).

Bij de verkoop van een huis in Hengelo (Gld) is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 133 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 529.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Hengelo (Gld). Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Hengelo (Gld) weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 450.000.

Het meest voorkomende energielabel in Hengelo (Gld) is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Hengelo (Gld). Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Hengelo (Gld)

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Hengelo (Gld)? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Hengelo (Gld). Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Gerrits Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Hengelo (Gld), is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Hengelo (Gld).

Populaire buurten in Hengelo (Gld)

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Hengelo (Gld)? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Hengelo (Gld). In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Hengelo

  Verkooptijd
  52 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 411.000
  Woningen verkocht
  33
 • 2. Verspreide huizen Hengelo en Noordink

  Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 635.000
  Woningen verkocht
  4
 • 3. Verspreide huizen Dunsborg

  Verkooptijd
  20 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 608.000
  Woningen verkocht
  2
 • 4. Verspreide huizen Varssel

  Verkooptijd
  12 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 659.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Hengelo (Gld)

In Hengelo (Gld) zijn de afgelopen maand 40 woningen verkocht. Makelaar Gerrits Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Hengelo (Gld).

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Banninkstraat 33 +33A Eggink Maalderink Garantiemakelaars € 795.000
Beatrixlaan 12 Regio Bronckhorst Makelaardij € 795.000
Handwijzersdijk 3 Van Zeeburg Luimes en Lebbink Makelaars € 750.000
Wichmondseweg 26 Vredegoor Lanting Makelaars € 695.000
De Heurne 21 De Bos Makelaardij en Hypotheken € 675.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hengelo (Gld)

Hoeveel makelaars zijn er actief in Hengelo (Gld)?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 13 makelaars actief geweest in Hengelo (Gld). Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Hengelo (Gld).

Wat kost een makelaar in Hengelo (Gld)?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Hengelo (Gld) is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Hengelo (Gld) van € 4.500 tot € 5.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Hengelo (Gld)?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Hengelo (Gld) zijn € 2.300 a € 3.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Hengelo (Gld)?

+

De meest verkopende makelaar van Hengelo (Gld) is Gerrits Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Hengelo (Gld) zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Hengelo (Gld)?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Hengelo (Gld) aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Hengelo (Gld).

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!