Makelaars in Wehl

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Wehl, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 10 makelaars actief geweest in Wehl. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Wehl helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Wehl-Centrum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Wehl zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Wehl afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 408.000
 • Gemiddelde verkooptijd 32
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 32.000
 • Aantal transacties 34
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Wehl
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Wehl

In Wehl is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 365.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 32.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Wehl.

Bij de verkoop van een huis in Wehl is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 150 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 365.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Wehl. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Wehl weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 408.000.

Het meest voorkomende energielabel in Wehl is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Wehl. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Wehl

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Wehl? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Wehl. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Vredegoor Lanting Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Wehl, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Wehl.

Populaire buurten in Wehl

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Wehl? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Wehl. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Wehl-Centrum

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 337.000
  Woningen verkocht
  26
 • 2. Wehl-Zuidwest

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 455.000
  Woningen verkocht
  2
 • 3. Nieuw-Wehl-Centrum

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 305.000
  Woningen verkocht
  2
 • 4. Wehl-Noordoost

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 850.000
  Woningen verkocht
  1
 • 5. Wehl-Noord

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 590.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Wehl

In Wehl zijn de afgelopen maand 34 woningen verkocht. Makelaar Vredegoor Lanting Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Wehl.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Loilseweg 7 b REBO Woningmakelaars € 1.750.000
Bokkenstraat 14 Vredegoor Lanting Makelaars € 850.000
Wilgenweg 2 Vredegoor Lanting Makelaars € 675.000
Prunuspad 12 Alpina € 639.000
Stationsstraat 19 Thoma van Dijk Siebelink Makelaars € 615.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Wehl

Hoeveel makelaars zijn er actief in Wehl?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 10 makelaars actief geweest in Wehl. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Wehl.

Wat kost een makelaar in Wehl?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Wehl is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Wehl van € 4.100 tot € 4.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Wehl?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Wehl zijn € 2.000 a € 3.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Wehl?

+

De meest verkopende makelaar van Wehl is Vredegoor Lanting Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Wehl zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Wehl?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Wehl aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Wehl.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!