Bults Makelaardij

Bults Makelaardij is een makelaar gevestigd in Velp. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bults Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Bults Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Velp en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bults Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Bults Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 446.000
  • Gemiddelde verkooptijd 44
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 97.000
  • Aantal transacties 20
Meer informatie over Bults Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Bults Makelaardij verkoopt

Bults Makelaardij is het meeste actief in Velp. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bults Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bults Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Velp (GLD) 15 € 467.000
Arnhem 3 € 236.000
Didam 1 € 675.000
Rozendaal 1 € 535.000

Type woningen die Bults Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bults Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bults Makelaardij het meeste verkoopt is galerijflat.

galerijflat
26%
hoekwoning
26%
portiekwoning
16%
vrijstaande woning
16%
tussenwoning
11%
2 onder 1 kapwoning
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bults Makelaardij

Wat kost Bults Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bults Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bults Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Bults Makelaardij actief?

+

Bults Makelaardij heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Velp (GLD), Arnhem, Didam en Rozendaal.

In welk prijssegment is Bults Makelaardij actief?

+

Bults Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bults Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 446.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Velp

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Velp en vergelijkbaar is aan Bults Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!