CORPOwonen

CORPOwonen is een makelaar gevestigd in Rotterdam. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt CORPOwonen hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. CORPOwonen is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Rotterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van CORPOwonen. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties CORPOwonen in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 242.000
  • Gemiddelde verkooptijd 37
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 24.000
  • Aantal transacties 554
Meer informatie over CORPOwonen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar CORPOwonen verkoopt

CORPOwonen is het meeste actief in Rotterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar CORPOwonen woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt CORPOwonen ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Rotterdam 162 € 274.000
Tilburg 32 € 259.000
Dordrecht 31 € 179.000
Delft 30 € 242.000
Groningen 18 € 245.000

Type woningen die CORPOwonen verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat CORPOwonen diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat CORPOwonen het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
37%
portiekwoning
17%
2 onder 1 kapwoning
12%
hoekwoning
10%
galerijflat
8%
maisonnette
4%
eindwoning
3%
benedenwoning
2%
bovenwoning
2%
vrijstaande woning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in CORPOwonen

Wat kost CORPOwonen bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 3.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van CORPOwonen voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer CORPOwonen je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.200 en de € 1.800.

Waar is CORPOwonen actief?

+

CORPOwonen heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Rotterdam, Tilburg, Dordrecht, Delft en Groningen.

In welk prijssegment is CORPOwonen actief?

+

CORPOwonen is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar CORPOwonen actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 242.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Rotterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Rotterdam en vergelijkbaar is aan CORPOwonen. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!