Makelaars in Delft

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Delft, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 65 makelaars actief geweest in Delft. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Delft helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Roland Holstbuurt.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Delft zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Delft afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 403.000
 • Gemiddelde verkooptijd 42
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 37.000
 • Aantal transacties 639
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Delft
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Delft

In Delft is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 428.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 37.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Delft.

Bij de verkoop van een huis in Delft is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 98 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 428.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Delft. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Delft weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 403.000.

Het meest voorkomende energielabel in Delft is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Delft. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Delft

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Delft? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Delft. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Delft, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Delft.

Populaire buurten in Delft

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Delft? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Delft. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Roland Holstbuurt

  Verkooptijd
  58 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 317.000
  Woningen verkocht
  44
 • 2. Voorhof-Hoogbouw

  Verkooptijd
  52 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 241.000
  Woningen verkocht
  30
 • 3. Olofsbuurt

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 375.000
  Woningen verkocht
  30
 • 4. Kuyperwijk-Noord

  Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 213.000
  Woningen verkocht
  24
 • 5. Hoornse Hof

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 566.000
  Woningen verkocht
  24

Top 5 woningen verkocht in Delft

In Delft zijn de afgelopen maand 639 woningen verkocht. Makelaar Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Delft.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Oude Delft 136 Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars € 1.595.000
Koningsveld 155 Van Daal Makelaardij € 1.195.000
Voorstraat 68 a Van Daal Makelaardij € 1.195.000
Heemskerkstraat 36 Van Daal Makelaardij € 1.000.000
Gugelhof 5 Olsthoorn NVM Makelaars € 997.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Delft

Hoeveel makelaars zijn er actief in Delft?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 65 makelaars actief geweest in Delft. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Delft.

Wat kost een makelaar in Delft?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Delft is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Delft van € 4.000 tot € 4.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Delft?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Delft zijn € 2.000 a € 3.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Delft?

+

De meest verkopende makelaar van Delft is Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Delft zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Delft?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Delft aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Delft.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!