De Laen Makelaardij

De Laen Makelaardij is een makelaar gevestigd in Pijnacker. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Laen Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. De Laen Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Pijnacker en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Laen Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Laen Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 512.000
  • Gemiddelde verkooptijd 40
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 24.000
  • Aantal transacties 67
Meer informatie over De Laen Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar De Laen Makelaardij verkoopt

De Laen Makelaardij is het meeste actief in Pijnacker. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Laen Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Laen Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Pijnacker 51 € 497.000
Delfgauw 8 € 567.000
Den Haag 3 € 738.000
Delft 1 € 500.000
Berkel en Rodenrijs 1 € 525.000

Type woningen die De Laen Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Laen Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Laen Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
49%
hoekwoning
15%
2 onder 1 kapwoning
13%
vrijstaande woning
10%
eindwoning
7%
benedenwoning
2%
maisonnette
2%
portiekwoning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Laen Makelaardij

Wat kost De Laen Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Laen Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Laen Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.600 en de € 3.800.

Waar is De Laen Makelaardij actief?

+

De Laen Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Pijnacker, Delfgauw, Den Haag, Delft en Berkel en Rodenrijs.

In welk prijssegment is De Laen Makelaardij actief?

+

De Laen Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Laen Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 512.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 8.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Pijnacker

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Pijnacker en vergelijkbaar is aan De Laen Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!