Makelaars in Berkel en Rodenrijs

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Berkel en Rodenrijs, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 28 makelaars actief geweest in Berkel en Rodenrijs. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Berkel en Rodenrijs helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Sterrenbuurt.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Berkel en Rodenrijs zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Berkel en Rodenrijs afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 546.000
 • Gemiddelde verkooptijd 44
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -13.000
 • Aantal transacties 226
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Berkel en Rodenrijs
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Berkel en Rodenrijs

In Berkel en Rodenrijs is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 517.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -13.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Berkel en Rodenrijs.

Bij de verkoop van een huis in Berkel en Rodenrijs is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 128 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 517.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Berkel en Rodenrijs. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Berkel en Rodenrijs weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 546.000.

Het meest voorkomende energielabel in Berkel en Rodenrijs is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Berkel en Rodenrijs. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Berkel en Rodenrijs

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Berkel en Rodenrijs? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Berkel en Rodenrijs. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van Dullink NVM Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Berkel en Rodenrijs, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Berkel en Rodenrijs.

Populaire buurten in Berkel en Rodenrijs

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Berkel en Rodenrijs? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Berkel en Rodenrijs. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Sterrenbuurt

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 468.000
  Woningen verkocht
  20
 • 2. Rivierenbuurt

  Verkooptijd
  48 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 525.000
  Woningen verkocht
  20
 • 3. Havenbuurt

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 542.000
  Woningen verkocht
  18
 • 4. Rodenrijse Zoom

  Verkooptijd
  46 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 596.000
  Woningen verkocht
  16
 • 5. Oranjebuurt

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 350.000
  Woningen verkocht
  14

Top 5 woningen verkocht in Berkel en Rodenrijs

In Berkel en Rodenrijs zijn de afgelopen maand 226 woningen verkocht. Makelaar Van Dullink NVM Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Berkel en Rodenrijs.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Oudelandselaan 227 Lagerweij & Fonk NVM Makelaars € 1.500.000
Molenweg 68 b Van Dullink NVM Makelaars € 1.400.000
Imkerstraat 17 Woongeluk Makelaardij B.V. € 1.250.000
Kleihoogt 19 Lagerweij & Fonk NVM Makelaars € 1.250.000
Zuidersingel 75 K Van Dullink NVM Makelaars € 1.175.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Berkel en Rodenrijs

Hoeveel makelaars zijn er actief in Berkel en Rodenrijs?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 28 makelaars actief geweest in Berkel en Rodenrijs. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Berkel en Rodenrijs.

Wat kost een makelaar in Berkel en Rodenrijs?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Berkel en Rodenrijs is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Berkel en Rodenrijs van € 5.500 tot € 6.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Berkel en Rodenrijs?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Berkel en Rodenrijs zijn € 2.700 a € 4.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Berkel en Rodenrijs?

+

De meest verkopende makelaar van Berkel en Rodenrijs is Van Dullink NVM Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Berkel en Rodenrijs zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Berkel en Rodenrijs?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Berkel en Rodenrijs aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Berkel en Rodenrijs.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!