Woongeluk Makelaardij B.V.

Woongeluk Makelaardij B.V. is een makelaar gevestigd in Berkel en Rodenrijs. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Woongeluk Makelaardij B.V. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Woongeluk Makelaardij B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Berkel en Rodenrijs en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Woongeluk Makelaardij B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Woongeluk Makelaardij B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 544.000
  • Gemiddelde verkooptijd 61
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 45.000
  • Aantal transacties 31
Meer informatie over Woongeluk Makelaardij B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Woongeluk Makelaardij B.V. verkoopt

Woongeluk Makelaardij B.V. is het meeste actief in Berkel en Rodenrijs. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Woongeluk Makelaardij B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Woongeluk Makelaardij B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Berkel en Rodenrijs 19 € 591.000
Rotterdam 4 € 394.000
Bergschenhoek 4 € 666.000
Amsterdam 2 € 340.000
Haarlem 1 € 375.000

Type woningen die Woongeluk Makelaardij B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Woongeluk Makelaardij B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Woongeluk Makelaardij B.V. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
47%
hoekwoning
19%
2 onder 1 kapwoning
16%
bovenwoning
7%
geschakelde woning
5%
vrijstaande woning
4%
galerijflat
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Woongeluk Makelaardij B.V.

Wat kost Woongeluk Makelaardij B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Woongeluk Makelaardij B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Woongeluk Makelaardij B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.700 en de € 4.100.

Waar is Woongeluk Makelaardij B.V. actief?

+

Woongeluk Makelaardij B.V. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Berkel en Rodenrijs, Rotterdam, Bergschenhoek, Amsterdam en Haarlem.

In welk prijssegment is Woongeluk Makelaardij B.V. actief?

+

Woongeluk Makelaardij B.V. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Woongeluk Makelaardij B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 544.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Berkel en Rodenrijs

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Berkel en Rodenrijs en vergelijkbaar is aan Woongeluk Makelaardij B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!